ЕРАЗМУС+ КОНКУРСИ

У склопу Еразмус+ конкурса који је расписан за мобилности у сврху учења и пракси ћемо 20. септембра у 14 часова у свечаној сали Ректората одржати презентацију и промоцију програма.

Студентима ћемо предочити административну процедуру за реализацију мобилности као и све бенефите програма, а потом ће уследити Q&A сесија са студентима који су већ имали прилике да оду на размену.

Заинтересовани студенти који нису у стању да нам се придруже, могу да попуне ФОРМУ те ћемо им проследити линк ка онлајн сесији на дан презентације.

ЕРАЗМУС+ КЉУЧНА АКТИВНОСТ 1: КА171 пројекат за индивидуалну мобилност у сврху учења и стицања нових вештина финансирани из средстава ЕУ

У складу са потписаним Уговором о додели наменских бесповратних средстава између Универзитета у Крагујевцу и Фондације Темпус, Универзитет у Крагујевцу расписује Конкурс за стипендирану мобилност студената у сврху учења у оквиру Еразмус+ програма.
  • На конкурс за Босну и Херцеговину се могу пријавити студенти 2, 3. и 4. година основних студија као и студенти мастер и докторских студија из области машинства, језика и педагогије;
  • На конкурс за Израел се могу пријавити студенти 2, 3. и 4. година основних студија и мастер студија из области машинства и информационих технологија.

ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА

ЕРАЗМУС+ КЉУЧНА АКТИВНОСТ 1: Пројекти за индивидуалну мобилност у сврху праксе и стицања нових вештина финансирани из средстава ЕУ (КА131 пројекти у области високог образовања у којима учествују програмске земље)

У складу са потписаним Уговором о додели наменских бесповратних средстава између Универзитета у Крагујевцу и Фондације Темпус, Универзитет у Крагујевцу расписује Конкурс за стипендирану мобилност студената у сврху праксе у оквиру Еразмус+ програма.

На конкурс се могу пријавити студенти 2, 3. и 4. година основних студија као и студенти мастер и докторских студија са свих факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу и то за студентску размену у сврху праксе у минималном трајању од 2, односно максималном трајању од 3 месеца.

РОК ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА од 8. до 16. октобра 2023. године

Број доступних мобилности ка Босни и Херцеговини: 1

Број доступних мобилности ка Израелу: 2

РОК ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА од 8. до 27. септембра  2023. године у 15.00 часова

ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА

ЕРАЗМУС+ КЉУЧНА АКТИВНОСТ 1: КА131 пројекат за индивидуалну мобилност у сврху учења и стицања нових вештина финансирани из средстава ЕУ

У складу са потписаним Уговором о додели наменских бесповратних средстава између Универзитета у Крагујевцу и Фондације Темпус, Универзитет у Крагујевцу расписује Конкурс за стипендирану мобилност студената у сврху учења у оквиру Еразмус+ програма.

На конкурс се могу пријавити студенти 2, 3. и 4. година основних студија као и студенти мастер и докторских студија са свих факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу.

РОК ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА од 7. до 27. септембра  2023. године у 15.00 часова

ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА