“НОВОГОДИШЊА ХЕМИЈСКА ЧАРОЛИЈА”

Поштоване колегинице и колеге,

За крај године, Институт за хемију припремио је НОВОГОДИШЊИ НАУЧНИ ПЕРФОРМАНС.

Хемија јесте чаролија, зато смо припремили праву научну представу:

“НОВОГОДИШЊА ХЕМИЈСКА ЧАРОЛИЈА”

Лица: Филип, Кристина, Јована, Јелена, Невена, Слађа

26. 12. 2022 у 18 ч, Свечана сала ПМФ-а

28. 12. 2022 у 18 ч, Свечана сала ПМФ-а.

Укратко, Гринч краде поклоне, а хемичари разним чаролијама, тачније кроз 14 експеримената, покушавају да придобију Гринча да врати поклоне, али и разуме и заволи хемију!

Професори и истраживачи Института за хемију сами су написали текст, а биће и глумци у представи која је намењена основцима и средњошколцима. Тачније, намењена је свима, јер кроз свакодневне примере, које прихватамо здраво за готово, објашњава хемијске процесе, учи нас да ми реално живимо у свету свих тих процеса. Ово је прилика да тај свет “читамо” кроз језик позоришта.

Као и сваке године, Институт за хемију организује хуманитарни базар, у Холу ПМФ-а, а сва прикупљена средства су намењена деци из центра “Књегиња Љубица”.

Позивамо вас да присуствујете, не само због колегијалне солидарности, већ породично, јер ово је представа у којој ћемо сви уживати.

Видимо се 26. и 28. 12. 2022 у 18 часова, у Свечаној сали ПМФ-а.

Сва места за прву представу су попуњена.

Обавештавамо вас да смо због великог интересовања и жеље да сви погледају представу, поставили линк за резервацију.
Најљубазније Вас молимо да, уколико сте заинтересовани, кликнете ОВДЕ и пријавите тачан број посетилаца који долази са вама, при чему је сада пријављивање могуће само за представу заказану за 28.12.2022.