БЕСПЛАТАН КУРС ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

Драге колеге,

уколико желите да унапредите своје језичке вештине у циљу запошљавања или учешћа у програмима студентске мобилности и усавршавања у иностранству, пријавите се на бесплатан онлајн курс енглеског језика у организацији Центра за развој каријере!

Универзитет у Крагујевцу, у оквиру програма Пракса за младе филологе, а уз подршку Центра за развој каријере и саветовање студената, у академској 2021/2022. години организује бесплатан онлајн курс енглеског језика на Б1 нивоу.

 На курс енглеског језика могу се пријавити:

 -          Студенти завршних година основних и интегрисаних академских студија, као и студенти завршних година струковних студија факултета Универзитета у Крагујевцу;

-          Студенти завршних година мастер академских студија на факултетима Универзитета у Крагујевцу;

-          Студенти прве године докторских академских студија на факултетима Универзитета у Крагујевцу.

 За пријаву је потребно доставити:

  • Попуњен пријавни формулар. (Формулар можете преузети овде.)
  • Потврду са факултета о тренутном статусу студента (потврда треба да садржи просечну оцену остварену током студија, као и дужину трајања студија)

  • Уверење о завршеним основим / мастер студијама (за студенте који су тек уписали мастер / докторске студије и немају положених испита)

 Рок за пријаву: 22. октобар 2021. године

 Пријаву је потребно послати путем мејла, на адресу razvojkarijere@kg.ac.rs (у поље предмет мејла уписати Пријава за курс енглеског језика).

 Напомена: Курс је бесплатан. Број места је ограничен.

 По истеку рока за пријаву биће организован улазни тест. Кандидати ће бити обавештени путем мејла и телефона о термину одржавања улазног теста.

 Трајање курса је 3 месеца, а настава ће се одвијати онлајн, 2 пута недељно.

По завршетку курса, учесници ће полагати завршни тест и добити сертификат о успешно стеченом нивоу знања енглеског језика.

 За сва додатна питања можете контактирати Центар за развој каријере путем мејла razvojkarijere@kg.ac.rs